Jouw wensen vertaald in maatwerk

Zoveel mensen, zoveel smaken. Bovendien is geen huis gelijk. Van twee-onder-eenkapper en rijwoning tot monumentale boerenhoeve en strak-moderne woning: met maatwerk stemmen we de uitstraling van je interieur naadloos af op de bestaande stijl. Of gaan we samen voor een complete make-over…? Wat jij wil! Vormgeving, materialen, kleuren: tot in detail sluiten we aan op jouw wensen. Hoe speciaal wil je het hebben?

Interieuroplossingen op maat, da’s puur ambachtswerk

Erik Noordink
Contact opnemen
Keuken met lades

Ervaring & kennis

Onze interieurbouwer is gedegen opgeleid tot ambachtelijk meubelmaker. Net als zijn vader trouwens. Ondertussen heeft hij ruim dertig jaar ervaring in het vak. Over materialen, toepassingen en afwerkingen hoef je hem niets meer te vertellen… Welke houtsoort is het meest geschikt voor jouw project? En wat is beter: lakken, beitsen of een andere afwerking? Op dat soort vragen weet hij als geen ander raad.

Maatwerk 8
Maatwerk 13

Ontwerp & realisatie

Zowel het ontwerp als de realisatie van jouw maatwerkproject zijn bij het HUIS van INTERIEUR in bekwame handen. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en kunnen vlot schakelen.

Maatwerk 14

Allure

Maatwerk, dat brengt toch nét even dat beetje extra. Dat stukje originaliteit. De allure waar klanten blij van worden. En wij trouwens ook!

Maatwerk 12

Montage & afwerking

Maatwerk noem je in één adem met vakkundige montage en afwerking. Dat het eindresultaat gewoon áf is, vinden wij vanzelfsprekend.

Contact opnemen

Contactformulier : Maatwerk

Interieur maatwerk 6

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.