We maken het je makkelijk

Op het gebied van raambekleding is ontzettend veel verkrijgbaar. Ook hier gaan wij voor kwaliteit! Het is jouw en onze bedoeling dat jij een goede keuze maakt. In het HUIS is de vakkennis van de verschillende systemen en materialen paraat. Onze specialisten helpen je graag met een deskundig advies. Het liefst komen we bij je thuis met een stapel stalen. Om ter plekke rustig te bekijken welke raambekleding het mooist uitvalt in jouw interieur.

Raambekleding moet er gewoon strák uitzien

Erik Noordink
Contact opnemen

Inmeten en montage

Raambekleding, dat moet er gewoon strák uitzien. Dat is een kwestie van een kwaliteitsproduct, van zorgvuldig inmeten en tenslotte vakkundige montage. Met een gerust hart kun je dat overlaten aan onze experts binnen het HUIS. Zij hebben jarenlange ervaring en verstaan hun vak. Ook waar het gaat om ramen met een afwijkende vorm maken we een oplossing-op-maat voor je.

Raambekleding 7

In de showroom of thuis

In het HUIS van INTERIEUR krijg je beslist een goede indruk van de systemen, stoffen en kleuren die op de markt zijn. Daarbij maak je hier meteen de voor jou beste combi met een vloer en/of keuken. Toch kan de lichtinval of sfeerverlichting bij jou thuis nét even anders zijn. Bovendien staan daar natuurlijk je meubels. En daarom komen we graag bij je langs met stalen.

Raamdecoratie 1

Systemen & stoffen

In de showroom maak je kennis met de verschillende systemen en een grote sortering materialen/stoffen/tinten. Voor een fraaie finishing touch van jouw interieur.

Raamdecoratie 2

Tips & advies

Maatwerk, dat brengt toch nét even dat beetje extra. Dat stukje originaliteit. De allure waar klanten blij van worden. En wij trouwens ook!

Raamdecoratie 5

Montage & afwerking

Maatwerk noem je in één adem met vakkundige montage en afwerking. Dat het eindresultaat gewoon áf is, vinden wij vanzelfsprekend.

Contact opnemen

Contactformulier : Raambekleding

Huis van Interieur

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.