Leefruimte

De keuken van nu is verheven tot leefruimte. Een sfeervolle plek waar je graag bent, waar je gezellig samen aan tafel zit en waar je alles bij de hand hebt voor het bereiden van een maaltijd. En ja, ook in jóuw huis past zo’n keuken! Deel al je wensen met de vakmensen van het HUIS. Aan de hand van wat vlotte handschetsen krijg je al snel een eerste indruk. Daarna gaan we samen met jou aan de slag met een ontwerp tot in detail.

Een totaalontwerp dat matcht met jouw smaak

Johan Bos
Contact opnemen
Keukens

Royale collectie

In het HUIS van INTERIEUR is een royale collectie fronten, werkbladen, kranen, spoelbakken en handgrepen ondergebracht. Datzelfde geldt voor wand- en vloertegels. En natuurlijk horen daarbij de topmerken in inbouwapparatuur. Er zijn fijne standaardkeukens. Maar ook een met de hand gemaakte (maatwerk)keuken weten onze klanten zeer te waarderen. Tegelijkertijd kun je ter plekke een mooie combi maken met een vloer en/of raambekleding. Vanuit Hengelo, Enschede en Borne zijn wij gemakkelijk te bezoeken vanwege onze centrale ligging in Haaksbergen. Bezoek onze showroom!

Inspiratie
Keukens 7

Prachtig en praktisch

Natuurlijk, het oog wil ook wat. Maar makkelijk kunnen werken in je keuken is minstens zo belangrijk. Een mooi én functioneel keukenontwerp, dat is de kunst.

Keukens 5

Maatwerk

Een bestaande ruimte vraagt soms om bijzondere oplossingen. Om ambachtelijk maatwerk. Dat is bij de interieurbouwer van het HUIS in uitstekende handen.

Keukens 6

Ergonomie

Een goede werkhouding vraagt om een weloverwogen indeling van de keuken. Aandacht voor ergonomie hoort als vanzelfsprekend bij een professioneel keukenontwerp.

Contact opnemen

Contactformulier : Keukens

Interieur 3

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.