Over ons

Johan Bos, Marco Loman en Erik Noordink: ieder voor zich blinkt uit in zijn eigen discipline. Opgeteld is het echter méér. De drie weten van elkaar wat ze doen, zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en prikkelen elkaar tot het uitbroeden van prachtige totaalplannen. Vanuit het HUIS van INTERIEUR krijgt hun gezamenlijke meerwaarde vorm in unieke interieuroplossingen. Van ontwerp tot eindresultaat. Het HUIS werkt samen met vaste partners die uit hetzelfde hout zijn gesneden.

Johan Bos

Johans technische achtergrond en creatief ontwerpbrein, dat is een oersterke combinatie. Meedenken om van jouw project iets origineels te maken, dat is voor hem pure passie.

Marco Loman

Expert op het gebied van kwaliteitsvloeren in vele soorten. Perfectionisme, passie, jarenlange ervaring, materiaal- en vakkennis. Dit alles bijeen is Marco ten voeten uit.

Erik Noordink

Meubelmaker en interieurbouwer, ambachtelijk vakman pur sang. Geef Erik een ontwerptekening, hout en gereedschap en hij maakt het voor je. Handwerk, helemaal in jouw stijl. En bovendien vakspecialist in raambekleding.

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.