Vloerenexpert

Ieder zijn vak… dat geldt zeker voor vloeren. We hebben ze van écht hout, laminaat, pvc, vinyl of keramisch parket. Ook leveren en leggen we vloerbedekking en voeren we traprenovaties uit. We laten je de veelzijdigheid in vloeren ervaren. Elke sfeerkamer in de showroom is belegd met een vloer in een eigen stijl. Verder is er een flinke voorraad stalen. Variatie en kwaliteit gaan hand in hand.

Variatie en kwaliteit gaan hand in hand

Marco Loman
Contact opnemen
Interieur met vloer

De juiste combinatie

Een gaaf eindresultaat valt of staat met het samenstellen van de juiste match in materialen en kleuren. Welke vloer, keuken, raambekleding en meubels vormen samen een esthetische leefomgeving? Uiteraard staan jouw wensen daarbij centraal. In het HUIS kun je ter plekke testen hoe verschillende combinaties uitpakken in de praktijk. Handig bij het maken van keuzes. Bovendien zijn onze specialisten er voor je!

Vloeren op maat
Vloeren 9

Dé vloerenvakman

Het vakkundig leggen van een vloer vraagt om een expert met gedegen materiaalkennis en het beste gereedschap. In het HUIS van INTERIEUR zijn professionaliteit en passie vanzelfsprekend.

Vloeren 16

Groot onderhoud

Een bestaande parketvloer heeft af en toe ‘groot onderhoud’ nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het stofvrij schuren en opnieuw afwerken van massiefhouten vloeren.

Vloeren 15

Renovatie van vloer en trap

Een vloer herstellen na schade? Een bestaande vloer uitbreiden? Renovatie van je trap? Dit precisiewerk is in goede handen bij de vakmensen van het HUIS.

Contact opnemen

Contactformulier : Vloeren

Vloeren 7

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.