Het thuisgevoel

Bij welke stijl voel jij je écht thuis? Na een ontdekkingstocht door de sfeerkamers van het HUIS bepaal jij welke richting het op gaat. Onze vindingrijke interieurvormgevers bruisen van de gave ideeën. Als jij aangeeft wat je wensen zijn, maken wij samen met jou een verrassend ontwerp in 3D. Zo komt het totaalplaatje tot leven: dit kán gewoon bij jou thuis.

Onze interieur-vormgevers brengen je op té gekke ideeën

Johan Bos
Contact opnemen
Strakke witte hoogglans keuken in Hengelo 3

Héél veel in HUIS…

Keuzes maken kan soms best lastig zijn. Zeker als je zó veel is te zien als in het HUIS. Wat we ook in huis hebben is gedegen kennis van materialen, kleuren en stijlen. En last but not least: vindingrijk ontwerptalent. Bij het maken van weloverwogen keuzes kun jij rekenen op een professioneel én eerlijk advies. Want net als jij willen wij dat jouw interieur zit als gegoten.

Interieur 14
Interieur 11

Ontwerptalent

Onze interieurvormgevers blinken uit in hun vak. Naast stijlvolle interieurs ontwerpen zij ook kasten en wandmeubels die het perfecte plaatje compleet maken.

Interieur 13

Kleur- en stijladvies

Nét niet de kleur die jij in gedachten had…herken je dat? Met het juiste advies van de vakvrouw is dat verleden tijd. Zij denken graag met je mee en leggen voorstellen op tafel.

Interieur 12

Breed assortiment

Hoe handig is het als je kunt kiezen uit een enorme collectie voorbeeldstalen. Een deel ervan is het niet voor jou… Maar je vindt ook dát wat je zoekt.

Contact opnemen

Contactformulier : Interieur

Interieur 2

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.