Interieurontwerp: echt thuiskomen

Waar voel jij je echt thuis? Van welke stijl krijg jij een thuisgevoel? Bij het HUIS van INTERIEUR kun je ontdekken welk interieur en welke stijl het beste bij jou past. Elke sfeerkamer is voorzien van een eigen stijl, zodat je ook kunt vergelijken. Jij bepaalt zelf welke richting het opgaat. Onze interieurontwerpers stromen over van de creatieve ideeën. 

Geef aan wat jouw wensen zijn, waarna wij aan de slag gaan met een ontwerp in 3D. Dat doen we uiteraard samen, zodat het interieurontwerp gelijk aansluit op jouw wensen. Dankzij dit ontwerp komt het totaalplaatje pas echt tot leven. Misschien ben je wel verbaasd of verwonderd dat dit allemaal mogelijk is in jouw huis. 

Tijd voor verandering en een frisse blik? Dan ben je bij het HUIS van INTERIEUR helemaal goed.

Onze interieur-ontwerpers brengen je op té gekke ideeën

Johan Bos
Contact opnemen
Strakke witte hoogglans keuken in Hengelo 3

Ontzettend veel in HUIS…

Het kiezen van een nieuw interieur en het definitief maken van een interieurontwerp, dat gaat niet over één nacht ijs. Wij begrijpen dat je er over na wilt denken, vooral omdat er zoveel te zien is in onze sfeerkamers. Naast dat je bij ons inspiratie kunt opdoen, helpen wij je bij het maken van een keuze van materialen, stijlen en kleuren. 

Wij beschikken over een vindingrijk ontwerptalent, waardoor we soms net met een uniek idee komen, zoals het maken van een uitbouw richting de tuin. Bij ons interieurontwerp hoort een professioneel en eerlijk advies. Zo zit jouw nieuwe interieur echt als gegoten. 

Interieur 14
Interieur 11

Ontwerptalent

Onze interieurontwerpers zijn echt goed in hun vak. Wij ontwerpen een stijlvol interieur, maar maken ook zeker prachtige wandmeubels en kasten, geheel naar wens uiteraard. Zo maken wij het plaatje helemaal compleet.

Interieur 13

Kleur- en stijladvies

Is het net niet de kleur die jij in gedachten hebt? Is er net geen wow-effect? Laat het aan onze interieurontwerper over. Dankzij het advies van de vakvrouw is dit echt verleden tijd. Wij denken met je mee en leggen goede ideeën op tafel.

Interieur 12

Royaal assortiment

Bij ons kan je kiezen uit een zeer grote collectie voorbeeldstalen. Veel stijlen of kleuren zullen je niet aanspreken, maar een deel ervan wel. Zo weet je bijna zeker dat er wel iets tussen zit voor jou.

Contact opnemen

Contactformulier : Interieur

Interieur 2

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.