Keukenzaak nabij Hengelo

Ben jij je aan het oriënteren of zoek je al langer naar die droomkeuken in Hengelo? Bij het HUIS van INTERIEUR begrijpen wij dat een keuken tegenwoordig echt als leefruimte gebruikt wordt. De keuken heeft vandaag de dag een belangrijke plek in huis, waar gezelligheid en samen eten centraal staan.

De ideale keuken is niet alleen het middelpunt van je huis, maar is ook van alle gemakken voorzien zodat je elke avond een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten. Wil je ook zo’n woon- en leefkeuken, als hart van je woning? Dan ben je bij het HUIS van INTERIEUR aan het juiste adres.

Aan de hand van jouw wensen gaan onze vakmensen graag aan de slag met het maken van een vlotte handschets. Zo krijg je snel een goede eerste indruk. Bevalt die schets je? Dan gaan we vanuit onze keukenzaak nabij Hengelo over tot een gedetailleerd keukenontwerp.

Een totaalontwerp dat matcht met jouw smaak

Johan Bos
Contact opnemen
Keukens

Van werkbladen tot handgrepen

In onze sfeerkamers ontdek je welke keukenstijl je mooi vindt. Bij ons vind je een veelomvattende collectie werkbladen, kastfronten, kranen, spoelbakken en handgrepen. Daarnaast bieden wij een royale collectie wand- en vloertegels. Uiteraard hoort daar ook de inbouwapparatuur bij, van de meest populaire topmerken.

Je kunt zowel standaardkeukens als handgemaakte maatwerk keukens bij het HUIS van INTERIEUR vinden. De meeste keukens zijn voorzien van ramen en/of deuren: daarom kan je in onze keukenwinkel nabij Hengelo gelijk klaar zijn, want je kunt bij ons ook terecht voor vloer– en/of raambekleding. Kortom, wil je een complete keuken nabij Hengelo met alles erop en eraan, waarop de vloer, het interieur en de raambekleding perfect aansluiten? Onze vakmensen staan je voor je klaar.

Bij het realiseren van jouw droomkeuken letten wij op:

  • De uitstraling van de keuken, maar de keuken moet natuurlijk ook functioneel en praktisch zijn
  • Het plaatsen van een nieuwe keuken in een bestaande ruimte vraagt soms om ambachtelijk maatwerk. Dit is bij onze interieurbouwer in vertrouwde handen.
  • Elke werkplek, dus ook in de keuken, hoort ergonomisch goed in orde te zijn. Bij jouw keukenontwerp houden wij rekening met ergonomie. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van het werkblad.
Inspiratie
Keukens 7

Wow-effect

Keukens met een wow-effect bekijken? Onze keukenzaak nabij Hengelo is gevestigd in Haaksbergen aan de Textielstraat 15. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Keukens 5

Showroom

De actuele openingstijden kun je op deze pagina vinden. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

CBW erkend
Keukens 6

Ergonomie

Vul gerust ons contactformulier in, waarbij je jouw voorkeuren voor een bezoek aan onze showroom kunt opgeven. Een keuken kopen nabij Hengelo? Wij helpen je graag verder!

Contact opnemen

Contactformulier : Keukens

Interieur 3

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.