Laminaat Enschede: dé specialist

Zoek je onderhoudsvrij laminaat in Enschede? Ook voor een prachtige laminaatvloer ben je bij het HUIS van INTERIEUR aan het juiste adres. Het realiseren van een mooie vloer is zeker aan onze vloerenspecialisten besteed. Wil je inspiratie opdoen, kom dan naar onze interieur-, keuken- en vloerenzaak nabij Enschede, waar elke sfeerkamer is voorzien van een moderne en eigentijdse vloer. 

Natuurlijk beschikken wij ook over een ruime voorraad stalen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Breng je een bezoek aan onze showroom, dan is er aan variatie en kwaliteit geen gebrek. 

Variatie en kwaliteit gaan hand in hand

Marco Loman
Contact opnemen
Vloeren 1

Bezoek onze showroom

Kom je een mooie vloer uitzoeken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Haaksbergen aan de Textielstraat 15. Wij voorzien je graag van een goed advies. Er valt in de vloerenwereld veel te kiezen, dus een goed gesprek en/of advies is wel op zijn plaats en zeker geen overbodige luxe. Bekijk deze pagina voor de actuele openingstijden van onze showroom. Wil je ervan verzekerd zijn dat wij ruim de tijd hebben om je van alle nodige adviezen te voorzien? Laat via ons contactformulier weten wanneer het jou het beste uitkomt, dan maken we een afspraak. Uiteraard vrijblijvend. 

Showroom
Vloeren 9

Dé vakman

Het vakkundig leggen van een vloer vraagt om een expert met gedegen materiaalkennis en het allerbeste gereedschap. In het HUIS van INTERIEUR zijn passie en professionaliteit heel gewoon.

CBW erkend
Vloeren 16

Vloeronderhoud

Laminaat is over het algemeen onderhoudsvrij, maar hoe je de vloer het beste kunt onderhouden en reinigen zullen wij je natuurlijk ook vertellen!

Vloeren 15

Trap- en vloerrenovatie

Een vloer herstellen na schade? Wil je de huidige vloer uitbreiden? De trap renoveren? Dit precisiewerk is in goede handen bij de vakmensen van het HUIS.

Neem contact op

Contactformulier : Vloeren

Vloeren 7

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.