Laminaat Hengelo: dé vakman

Wil je laminaat in Hengelo laten leggen, maar zoek je nog een betrouwbare en ervaren specialist? Zoek niet verder, maar ga naar het HUIS van INTERIEUR voor jouw droomvloer. Voor een onderhoudsvrije en kleurvaste laminaatvloer ben je bij ons aan het juiste adres. In onze showroom hebben wij meerdere sfeerkamers ingericht, waarbij we elke sfeerkamer van een andere vloer hebben voorzien. 

Natuurlijk beschikken wij ook over diverse stalen, zodat je ontdekt van welke kleur, patroon of stijl je écht blij wordt. Onze vloerenspecialist adviseert je natuurlijk graag over de voordelen en de mogelijkheden van laminaatvloeren.

Kwaliteit en variatie gaan hand in hand

Marco Loman
Contact opnemen
Vloeren 1

Bezoek onze showroom

Zoek je een nette laminaatvloer van goede kwaliteit? Bij het HUIS van INTERIEUR vind je enkel topproducten waar wij echt achter staan. Onze vakexpert zorgt voor een perfecte afwerking van jouw vloer. Natuurlijk gaan we voor een perfect eindresultaat. Met oog voor detail.

Showroom
Vloeren 9

Advies van de vakman

In de vloerenwereld valt er werkelijk veel te kiezen. Kan je ons advies hier wel bij gebruiken? Je bent van harte welkom in onze showroom te Haaksbergen.

CBW erkend
Vloeren 16

Bedrijventerrein Stepelo

Het HUIS van INTERIEUR is gevestigd aan de Textielstraat 15 op bedrijventerrein Stepelo. Bekijk deze pagina voor onze actuele openingstijden. Onze vloerenexperts helpen je graag!

Vloeren 15

Trap- en vloerrenovatie

Een vloer herstellen na schade? Wil je de huidige vloer uitbreiden? De trap renoveren? Dit precisiewerk is in goede handen bij de vakmensen van het HUIS.

Neem contact op

Contactformulier : Vloeren

Vloeren 7

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.