Binnenkijken bij...

Moderne witte hoogglans keuken in Hengelo

Terug naar het overzicht

Met de moderne witte hoogglans keuken die Evelien en Niek in gedachten hadden zijn ze samen met Johan aan de slag gegaan. Toch was er bij hen een tikje twijfel over de manier waarop hun nieuwe keuken mooi kon ‘landen’ in de bestaande ruimte.

Ter plekke de situatie bekijken

“Johan is bij ons thuis geweest om de situatie ter plekke te bekijken. Hij kwam met het verrassende idee om een gedeelte van het plafond te verlagen. Iets waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Nou, toen waren we er snel uit!” Koken op gas of elektrisch, dat was nog even wikken en wegen. “Johan raadde ons aan om voor inductie te kiezen. Daar hebben we geen spijt van. En ook niet van de stoomoven.”

Bestaande ruimte heeft aanpassingen nodig

Vóór de montage van hun nieuwe keuken waren in de bestaande ruimte wat aanpassingen nodig. Zoals het aanbrengen van een verlaagd plafond en het verplaatsen van elektriciteit en installatiewerk. Ook de wanden en het plafond moesten opnieuw worden gestuukt. “Dat betekent dat verschillende bedrijven in de goede volgorde én op het juiste moment hun ding moeten doen. Alles moet kloppen. Dat is nogal veel regelwerk”, aldus Niek.  “Eerst hebben we samen de hele planning doorgesproken. Omdat Johan samenwerkt met verschillende zzp’ers kan hij via zijn eigen netwerk veel leveren. Hij heeft alles rond de keuken georganiseerd. En dat heeft hij goed gedaan! Wij hadden er zelf geen omkijken naar.”

Strakke witte hoogglans keuken in Hengelo 4