Keukenzaak nabij Borne

Vroeger was een keuken vrijwel alleen functioneel en geplaatst in een aparte, kleine ruimte waar geen keukentafel meer in kon staan. Ben je tegenwoordig op zoek naar een keuken in Borne, dan weet je waarschijnlijk dat de uitstraling van een keuken belangrijk is. 

Inmiddels is de keuken het hart van de woning, een middelpunt waar iedereen gezellig samen eet, maar ook samen kookt en samen leeft. De keuken is een belangrijke leefruimte geworden, waar sfeer belangrijk is. Natuurlijk is het zeker niet van ondergeschikt belang dat je alles bij de hand hebt om een heerlijke maaltijd op tafel te kunnen zetten. 

Deel je al jouw wensen, dromen en ideeën met het HUIS van INTERIEUR, dan kunnen wij gelijk voor jou aan de slag met een snelle handschets. Op deze manier krijg je gemakkelijk een eerste indruk. Bevalt de schets je, dan gaan we in onze keukenzaak nabij Borne aan de slag met een uniek, gedetailleerd ontwerp.

Een totaalontwerp dat daadwerkelijk matcht met jouw smaak

Johan Bos
Contact opnemen
Keukens

Onze royale collectie

In het HUIS van INTERIEUR ontdek je welke stijl bij jou past. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie werkbladen, kranen, spoelbakken en handgrepen. Dit geldt ook voor vloer- en wandtegels. Uiteraard leveren wij inbouwapparatuur van topkwaliteit. Ongeacht of je voor een standaardkeuken of een ambachtelijke maatwerk keuken kiest, onze klanten weten ons werk zeker te waarderen. In onze keukenzaak nabij Borne kun je ook meteen inspiratie opdoen als het gaat om vloerbekleding of raambekleding.

Showroom bezoeken

Wil je onze showroom bezoeken? Je bent van harte welkom! Het HUIS van INTERIEUR is gevestigd in Haaksbergen, aan de Textielstraat 15. Onze actuele openingstijden vind je op deze pagina.

Wil je liever een afspraak maken, zodat we al iets kunnen voorbereiden? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en geef je voorkeur voor een datum en/of tijd aan ons door.

Inspiratie
Keukens 7

Wow-effect

Wil jij een droomkeuken met een wow-effect? Onze keukenzaak nabij Borne is gevestigd in Haaksbergen aan de Textielstraat 15. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Keukens 5

Bezoek onze showroom

Onze actuele openingstijden kun je op deze pagina vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

CBW erkend
Keukens 6

Vul ons formulier in

Vul gerust ons formulier in, waarbij je jouw voorkeuren voor een bezoek aan onze showroom kunt opgeven. Een keuken kopen nabij Borne? Wij helpen je graag op weg!

Contact opnemen

Contactformulier : Keukens

Interieur 3

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.