Keukenzaak nabij Enschede

Droom jij van een nieuwe keuken in Enschede? Of je nu in de oriëntatiefase zit of al langer op zoek bent naar de keuken van je dromen, bij het HUIS van INTERIEUR kan je terecht. Als vakspecialisten weten wij als geen ander dat een keuken tegenwoordig echt als leefruimte wordt gebruikt.

Het hart van je woning, waar samen wordt gegeten, geleefd en wordt gekookt. Een lust voor het oog, maar ook zeker functioneel. Een keuken waar je mond van openvalt, die het zogenoemde wow-effect veroorzaakt, dat wil je toch? Bij het HUIS van INTERIEUR vind je jouw droomkeuken. Verschillende keukenstijlen passeren de revue: van landelijk tot chic of juist strak en modern. Wij weten er wel raad mee.

Een totaalontwerp dat echt matcht met jouw smaak

Johan Bos
Contact opnemen
Keukens

Keukenzaak nabij Enschede: de nieuwste trends

In de keukenbranche zien wij regelmatig nieuwe, innovatieve oplossingen. Wij volgen deze nieuwe trends en technologieën op de voet. Onze keukens vallen op dankzij de creatieve, vernieuwende en hoogwaardige look. Misschien weet je het al, maar het ontwerpen zit in onze genen. 

Die schets of het gedetailleerde ontwerp schudden wij zo uit onze mouw. Wij verrassen je graag, maar uiteraard ben jij degene die beslist hoe jouw keuken eruit gaat zien. Onze specialisten kunnen de verschillen qua inbouwapparatuur voor je in kaart brengen, maar uiteindelijk kies jij – ook aan de hand van het budget – voor welk merk of voor welke functionaliteiten je gaat.

Realiseren wij jouw droomkeuken, dan letten wij op: 

  • De look en feel van de keuken, zonder daarbij uit het oog te verliezen dat een keuken ook functioneel en praktisch moet zijn.
  • Vaak plaatsen wij de nieuwe keuken in een bestaande ruimte. Dit vraagt regelmatig om onze ambacht, om maatwerk. Uiteraard kunt u maatwerk wel aan onze interieurbouwer toevertrouwen.
  • Een ergonomische werkplek in de keuken is van belang: wij houden hier rekening mee tijdens het ontwerp. Zo is het belangrijk dat de hoogte van het werkblad niet te hoog of te laag is.

Het HUIS van INTERIEUR bezoeken

Zoek je een keukenwinkel in Enschede? Wij zijn niet gevestigd in Enschede, maar over de nieuwe N18 gemakkelijk te bereiken: Het HUIS van INTERIEUR is gevestigd in Haaksbergen op bedrijventerrein Stepelo, aan de Textielstraat 15. Wil je een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in. Uiteraard ben je ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Onze actuele openingstijden kun je op deze pagina vinden.

Inspiratie
Keukens 7

Keukens nabij Enschede met een wow-effect

Onze keukens met wow-effect bekijken? Onze keukenzaak nabij Enschede is gevestigd in Haaksbergen aan de Textielstraat 15. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Keukens 5

Showroom bezoeken

Onze actuele openingstijden kun je op deze pagina vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

CBW erkend
Keukens 6

Contactformulier

Vul gerust ons formulier in, waarbij je jouw voorkeuren voor een bezoek aan onze showroom kunt opgeven. Een keuken kopen nabij Enschede? Wij helpen je graag op weg!

Contact opnemen

Contactformulier : Keukens

Interieur 3

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.