Vloerenexpert nabij Enschede

Het HUIS van INTERIEUR legt prachtige vloeren in Enschede en omgeving, al zeggen we het zelf. Ieder zijn vak, wat vooral geldt voor vloeren. Wil je een onderhoudsvrije vloer of ga je voor een warme, natuurlijke vloer van echt hout? Wij leveren houten vloeren, laminaat, pvc, vinyl of keramisch parket. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vloerbedekking en zijn wij gespecialiseerd in traprenovaties. 

Op het gebied van vloeren is er veel mogelijk. Wij nemen je graag mee en laten je de veelzijdigheid zelf ervaren. Breng je een bezoek aan onze showroom, dan zul je zien dat elke sfeerkamer van een unieke vloer is voorzien. Daarnaast bieden wij je extra inzicht met behulp van onze stalen. Bij het HUIS van INTERIEUR gaan variatie en kwaliteit hand in hand.

Kwaliteit en variatie gaan hand in hand

Marco Loman
Contact opnemen
Vloeren 1

Bezoek onze showroom

Wil je meer weten over de mogelijkheden van HUIS van INTERIEUR? Je bent van harte welkom in onze showroom te Haaksbergen. Je kunt onze showroom vinden aan de Textielstraat 15, op bedrijventerrein Stepelo. Via de N18 zijn wij gemakkelijk te bereiken. Bekijk deze pagina voor de actuele openingstijden. Wil je een afspraak maken, dan kan je dit via het contactformulier doorgeven. Vervolgens nemen wij contact met je op, zodat we, indien gewenst, ruim de tijd voor je kunnen nemen.

Showroom
Vloeren 9

Dé vakman

Het vakkundig leggen van een vloer vraagt om een expert met gedegen materiaalkennis en het allerbeste gereedschap. In het HUIS van INTERIEUR zijn passie en professionaliteit heel gewoon.

CBW erkend
Vloeren 16

Vloeronderhoud

Wat een bestaande parketvloer af en toe nodig heeft is ‘groot onderhoud’. Wij zijn gespecialiseerd in het stofvrij schuren en opnieuw afwerken van massiefhouten vloeren. Zo kan je weer jaren vooruit!

Vloeren 15

Trap- en vloerrenovatie

Een vloer herstellen na schade? Wil je de huidige vloer uitbreiden? De trap renoveren? Dit precisiewerk is in goede handen bij de vakmensen van het HUIS.

Neem contact op

Contactformulier : Vloeren

Vloeren 7

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.