Interieuradvies Groenlo: creatief en vernieuwend

Is het tijd voor een nieuw interieur waar je je echt thuis voelt? Of geef je ons de vrije hand in jouw nieuwbouwwoning? Voor ons is niets te gek! Wij voorzien je niet alleen van een creatief interieuradvies in Groenlo, maar helpen je – indien gewenst – graag met een geheel nieuw interieur. Denk hierbij niet alleen aan een nieuw behang, maar aan een complete inrichting, eventueel inclusief uitbouw. Ook helpen wij je bij het herinrichten van de complete woonkamer. Onze jonge, ambitieuze interieurvormgevers weten er wel raad mee.

Onze interieur-vormgevers brengen je op té gekke ideeën

Johan Bos
Contact opnemen
Strakke witte hoogglans keuken in Hengelo 3

Maatwerk interieur

Geen enkel huis is hetzelfde en daarnaast heeft iedereen een eigen smaak. Dat is ons niet vreemd, daar weten wij wel een mouw aan te passen. Wil je een complete make-over? Of liever alleen een nieuwe uitstraling in de woonkamer? Onze interieurvormgevers helpen je graag verder. Wist je dat wij ook meubels op maat maken? Kortom, bij ons kan je terecht voor een compleet interieuradvies nabij Groenlo: compleet geregeld, van A tot Z.

Interieur 14
Interieur 11

Talentvol

Onze interieuradviseurs zijn goed in hun vak. Naast het ontwerpen van mooie interieurs, kunnen zij jou voorzien van een kast of wandmeubel. Zo creëren we het perfecte plaatje!

Interieur 13

Stijl- en kleuradvies

Heb je een kleur in gedachten, maar staat het niet mooi bij de meubels? Lukt het niet om een mooie combinatie te maken? Nou, laat dat maar aan de vakvrouw over. Wij denken met je mee en leggen creatieve voorstellen op tafel. 

Interieur 12

Royaal assortiment

Bij het HUIS van INTERIEUR vind je een geweldige collectie voorbeeldstalen. Natuurlijk is het niet allemaal jouw voorkeur, maar waarschijnlijk zit er wel iets moois tussen. 

Contact opnemen

Contactformulier : Interieur

Interieur 2

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.