Het thuisgevoel

Bij welke stijl voel jij je écht thuis? Na een ontdekkingstocht door de sfeerkamers van het HUIS bepaal jij welke richting het op gaat. Onze vindingrijke interieurvormgevers bruisen van de gave ideeën. Als jij aangeeft wat je wensen zijn, maken wij samen met jou een verrassend ontwerp in 3D. Zo komt het totaalplaatje tot leven: dit kán gewoon bij jou thuis.

Onze interieur-vormgevers brengen je op té gekke ideeën

Johan Bos
Contact opnemen
Strakke witte hoogglans keuken in Hengelo 3

Héél veel in HUIS…

Keuzes maken kan soms best lastig zijn. Zeker als je zó veel is te zien als in het HUIS. Wat we ook in huis hebben is gedegen kennis van materialen, kleuren en stijlen. En last but not least: vindingrijk ontwerptalent. Bij het maken van weloverwogen keuzes kun jij rekenen op een professioneel én eerlijk advies. Want net als jij willen wij dat jouw interieur zit als gegoten.

Interieur 14
Interieur 11

Ontwerptalent

Onze interieurvormgevers blinken uit in hun vak. Naast stijlvolle interieurs ontwerpen zij ook kasten en wandmeubels die het perfecte plaatje compleet maken.

Interieur 13

Kleur- en stijladvies

Nét niet de kleur die jij in gedachten had…herken je dat? Met het juiste advies van de vakvrouw is dat verleden tijd. Zij denken graag met je mee en leggen voorstellen op tafel.

Interieur 12

Breed assortiment

Hoe handig is het als je kunt kiezen uit een enorme collectie voorbeeldstalen. Een deel ervan is het niet voor jou… Maar je vindt ook dát wat je zoekt.

Contact opnemen

Contactformulier : Interieur

Interieur 2

Vloerenexpert

Ieder zijn vak… dat geldt zeker voor vloeren. We hebben ze van écht hout, laminaat, pvc, vinyl of keramisch parket. Ook leveren en leggen we vloerbedekking en voeren we traprenovaties uit. We laten je de veelzijdigheid in vloeren ervaren. Elke sfeerkamer in de showroom is belegd met een vloer in een eigen stijl. Verder is er een flinke voorraad stalen. Variatie en kwaliteit gaan hand in hand.

Variatie en kwaliteit gaan hand in hand

Marco Loman
Contact opnemen
Interieur met vloer

De juiste combinatie

Een gaaf eindresultaat valt of staat met het samenstellen van de juiste match in materialen en kleuren. Welke vloer, keuken, raambekleding en meubels vormen samen een esthetische leefomgeving? Uiteraard staan jouw wensen daarbij centraal. In het HUIS kun je ter plekke testen hoe verschillende combinaties uitpakken in de praktijk. Handig bij het maken van keuzes. Bovendien zijn onze specialisten er voor je!

Vloeren op maat
Vloeren 9

Dé vloerenvakman

Het vakkundig leggen van een vloer vraagt om een expert met gedegen materiaalkennis en het beste gereedschap. In het HUIS van INTERIEUR zijn professionaliteit en passie vanzelfsprekend.

Vloeren 16

Groot onderhoud

Een bestaande parketvloer heeft af en toe ‘groot onderhoud’ nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het stofvrij schuren en opnieuw afwerken van massiefhouten vloeren.

Vloeren 15

Renovatie van vloer en trap

Een vloer herstellen na schade? Een bestaande vloer uitbreiden? Renovatie van je trap? Dit precisiewerk is in goede handen bij de vakmensen van het HUIS.

Contact opnemen

Contactformulier : Vloeren

Vloeren 7

Leefruimte

De keuken van nu is verheven tot leefruimte. Een sfeervolle plek waar je graag bent, waar je gezellig samen aan tafel zit en waar je alles bij de hand hebt voor het bereiden van een maaltijd. En ja, ook in jóuw huis past zo’n keuken! Deel al je wensen met de vakmensen van het HUIS. Aan de hand van wat vlotte handschetsen krijg je al snel een eerste indruk. Daarna gaan we samen met jou aan de slag met een ontwerp tot in detail.

Een totaalontwerp dat matcht met jouw smaak

Johan Bos
Contact opnemen
Keukens

Royale collectie

In het HUIS van INTERIEUR is een royale collectie fronten, werkbladen, kranen, spoelbakken en handgrepen ondergebracht. Datzelfde geldt voor wand- en vloertegels. En natuurlijk horen daarbij de topmerken in inbouwapparatuur. Er zijn fijne standaardkeukens. Maar ook een met de hand gemaakte (maatwerk)keuken weten onze klanten zeer te waarderen. Tegelijkertijd kun je ter plekke een mooie combi maken met een vloer en/of raambekleding. Vanuit Hengelo, Enschede en Borne zijn wij gemakkelijk te bezoeken vanwege onze centrale ligging in Haaksbergen. Bezoek onze showroom!

Inspiratie
Keukens 7

Prachtig en praktisch

Natuurlijk, het oog wil ook wat. Maar makkelijk kunnen werken in je keuken is minstens zo belangrijk. Een mooi én functioneel keukenontwerp, dat is de kunst.

Keukens 5

Maatwerk

Een bestaande ruimte vraagt soms om bijzondere oplossingen. Om ambachtelijk maatwerk. Dat is bij de interieurbouwer van het HUIS in uitstekende handen.

Keukens 6

Ergonomie

Een goede werkhouding vraagt om een weloverwogen indeling van de keuken. Aandacht voor ergonomie hoort als vanzelfsprekend bij een professioneel keukenontwerp.

Contact opnemen

Contactformulier : Keukens

Interieur 3

We maken het je makkelijk

Op het gebied van raambekleding is ontzettend veel verkrijgbaar. Ook hier gaan wij voor kwaliteit! Het is jouw en onze bedoeling dat jij een goede keuze maakt. In het HUIS is de vakkennis van de verschillende systemen en materialen paraat. Onze specialisten helpen je graag met een deskundig advies. Het liefst komen we bij je thuis met een stapel stalen. Om ter plekke rustig te bekijken welke raambekleding het mooist uitvalt in jouw interieur.

Raambekleding moet er gewoon strák uitzien

Erik Noordink
Contact opnemen

Inmeten en montage

Raambekleding, dat moet er gewoon strák uitzien. Dat is een kwestie van een kwaliteitsproduct, van zorgvuldig inmeten en tenslotte vakkundige montage. Met een gerust hart kun je dat overlaten aan onze experts binnen het HUIS. Zij hebben jarenlange ervaring en verstaan hun vak. Ook waar het gaat om ramen met een afwijkende vorm maken we een oplossing-op-maat voor je.

Raambekleding 7

In de showroom of thuis

In het HUIS van INTERIEUR krijg je beslist een goede indruk van de systemen, stoffen en kleuren die op de markt zijn. Daarbij maak je hier meteen de voor jou beste combi met een vloer en/of keuken. Toch kan de lichtinval of sfeerverlichting bij jou thuis nét even anders zijn. Bovendien staan daar natuurlijk je meubels. En daarom komen we graag bij je langs met stalen.

Raamdecoratie 1

Systemen & stoffen

In de showroom maak je kennis met de verschillende systemen en een grote sortering materialen/stoffen/tinten. Voor een fraaie finishing touch van jouw interieur.

Raamdecoratie 2

Tips & advies

Maatwerk, dat brengt toch nét even dat beetje extra. Dat stukje originaliteit. De allure waar klanten blij van worden. En wij trouwens ook!

Raamdecoratie 5

Montage & afwerking

Maatwerk noem je in één adem met vakkundige montage en afwerking. Dat het eindresultaat gewoon áf is, vinden wij vanzelfsprekend.

Contact opnemen

Contactformulier : Raambekleding

Huis van Interieur

Jouw wensen vertaald in maatwerk

Zoveel mensen, zoveel smaken. Bovendien is geen huis gelijk. Van twee-onder-eenkapper en rijwoning tot monumentale boerenhoeve en strak-moderne woning: met maatwerk stemmen we de uitstraling van je interieur naadloos af op de bestaande stijl. Of gaan we samen voor een complete make-over…? Wat jij wil! Vormgeving, materialen, kleuren: tot in detail sluiten we aan op jouw wensen. Hoe speciaal wil je het hebben?

Interieuroplossingen op maat, da’s puur ambachtswerk

Erik Noordink
Contact opnemen
Keuken met lades

Ervaring & kennis

Onze interieurbouwer is gedegen opgeleid tot ambachtelijk meubelmaker. Net als zijn vader trouwens. Ondertussen heeft hij ruim dertig jaar ervaring in het vak. Over materialen, toepassingen en afwerkingen hoef je hem niets meer te vertellen… Welke houtsoort is het meest geschikt voor jouw project? En wat is beter: lakken, beitsen of een andere afwerking? Op dat soort vragen weet hij als geen ander raad.

Maatwerk 8
Maatwerk 13

Ontwerp & realisatie

Zowel het ontwerp als de realisatie van jouw maatwerkproject zijn bij het HUIS van INTERIEUR in bekwame handen. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en kunnen vlot schakelen.

Maatwerk 14

Allure

Maatwerk, dat brengt toch nét even dat beetje extra. Dat stukje originaliteit. De allure waar klanten blij van worden. En wij trouwens ook!

Maatwerk 12

Montage & afwerking

Maatwerk noem je in één adem met vakkundige montage en afwerking. Dat het eindresultaat gewoon áf is, vinden wij vanzelfsprekend.

Contact opnemen

Contactformulier : Maatwerk

Interieur maatwerk 6

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.