Interieurstylist Enschede: Creatief & Vernieuwend

Wil je een interieurstylist in Enschede of in de omgeving van deze creatieve textielstad inzetten om jouw droominterieur te creëren? Bij het HUIS van INTERIEUR weten wij hier wel raad mee. Wanneer voel jij je echt thuis? In de woonkamer, waar je tot rust komt. Of in de keuken, het hart van de woning, waar je samen leeft en tegelijkertijd voldoende functioneel is om elke dag in te kunnen werken.

Wij regelen niet alleen dat nieuwe behang, maar staan voor je klaar om het gehele interieur van het wow-effect te voorzien. Ons team bestaat onder andere uit vindingrijke interieurvormgevers. Zij bruisen van de energie, steengoede ideeën en denken graag met je mee.

Onze interieur-vormgevers brengen je op té gekke ideeën

Johan Bos
Contact opnemen
Strakke witte hoogglans keuken in Hengelo 3

Breng een bezoek aan onze showroom

Interieur is nogal onderhevig aan nieuwe trends. Vanuit onze passie voor interieur zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie CBW. Zo blijven wij onze showroom voorzien van de nieuwste, toekomstige interieurstijlen en lopen we voorop in onze regio. Wil je ons inschakelen voor interieurstyling in Enschede? Dan weet je zeker dat je goed zit!

Interieur 14
Interieur 11

Ervaren en talentvol

Voor het perfecte plaatje heb je een beetje van jezelf en een beetje van onze interieurontwerpers nodig. Zij zijn gedreven en ervaren. Een mooi interieur, een wandkast op maat of een dressoir: zo is het echt af.

Interieur 13

Kleur- en stijladvies

Zou je niet weten welke kleuren kunt combineren? Of hoe dit staat in het nieuwe interieur? Onze vakvrouw weet hier wel raad mee. Wij denken met je mee en helpen je aan een vernieuwend voorstel. 

Interieur 12

Onze stalencollectie

Weet je niet wat je zoekt, dan vind je het waarschijnlijk wel tussen onze brede collectie voorbeeldstalen. Niet alles zou naar jouw voorkeur zijn, maar er zit vast iets tussen!

Contact opnemen

Contactformulier : Interieur

Interieur 2

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.