Interieuradvies Hengelo: Vakspecialisten

Ben je op zoek naar een uniek en eigentijds interieuradvies in Hengelo? Dan ben je bij het HUIS van INTERIEUR aan het juiste adres. Wij werken samen aan het perfecte interieur. Aangenaam! Wij zijn Johan Bos, Marco Loman en Erik Noordink en hebben onze krachten gebundeld. Samen brengen we de meest vernieuwende ideeën tot leven. Onze expertise komt samen in het HUIS van INTERIEUR, waar we met passie voor ons vak en oog voor kwaliteit, ook nog eens out-of-the-box denken.

Wij doen meer dan alleen interieuradvies: bij ons kan je terecht voor nieuwe keukens, raambekleding, vloeren en maatwerk meubels van hout. Daarnaast hebben we jonge, bevlogen interieurvormgevers in ons team die graag voor dat wow-effect zorgen.

Onze interieur-vormgevers brengen je op té gekke ideeën

Johan Bos
Contact opnemen
Strakke witte hoogglans keuken in Hengelo 3

Breng een bezoek aan onze showroom

Wil je de sfeer in onze sfeerkamers zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom voor een creatief interieuradvies nabij Hengelo. Wij nemen gerust de tijd voor je, maar je kunt ook op je gemak zelf rondkijken. Het HUIS van INTERIEUR beschikt over zo’n twaalf prachtig ingerichte sfeerkamers waarin je allerlei verschillende stijlen en interieurs kunt ontdekken.

Ben je benieuwd in welke sfeerkamer je echt dat thuisgevoel krijgt? Ontdek het bij het HUIS van INTERIEUR in Haaksbergen. Je vindt ons aan de Textielstraat 15, aan de ‘goede’ kant van Haaksbergen als je vanuit Hengelo komt. Bekijk onze contactpagina voor de actuele openingstijden.

Naast een gedegen interieuradvies kan je bij ons terecht voor interieurbouw en interieurstyling. Compleet, van A tot Z.

Interieur 14
Interieur 11

Getalenteerd

Wij zorgen graag voor het perfecte plaatje. Onze interieurontwerpers zijn gedreven en ervaren. Mooie interieurs, een kast op maat of een maatwerk wandmeubel: zo is het helemaal af!

Interieur 13

Kleur- en stijladvies

Weet je niet precies welke kleuren je met elkaar kunt combineren of hoe het uitkomt in je nieuwe interieur? Geen man overboord, want wij de vakvrouw helpt je graag verder. Natuurlijk denken we met je mee en voorzien wij je van een creatief voorstel.

Interieur 12

Ruim assortiment

Aangezien wij over een royale collectie voorbeeldstalen beschikken, zit er altijd wel iets tussen voor jou. Uiteraard kan niet alles aan jouw voorkeuren voldoen, maar wedden dat je wel iets moois tegenkomt? 

Contact opnemen

Contactformulier : Interieur

Interieur 2

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.