Interieurbouw Hengelo: creatief maatwerk

Voor interieurbouw in Hengelo ben je zeker goed bij het HUIS van INTERIEUR. Wij helpen je niet alleen aan een nieuw plan voor je droominterieur, maar werken het voor je uit en realiseren het tot in de puntjes. Zoveel mensen, zoveel wensen en voorkeuren. Wij weten hier wel raad mee, ondanks dat het bijvoorbeeld om een monumentaal pand of een boerderij gaat. Wij werken alleen op maat. Zo kunnen wij het interieur, inclusief meubels en een eventuele uitbouw geheel afstemmen op jouw wensen.

Interieuroplossingen op maat, da’s puur ambachtswerk

Erik Noordink
Contact opnemen
Keuken met lades

Interieurbouw in Hengelo op maat

Vanuit onze eigen werkplaats kunnen onze interieurbouwers je voorzien van nieuwe keukenfronten, een kastenwand, een prachtige schouw of sierlijsten op maat. Al deze interieuroplossingen worden vervaardigd vanuit onze eigen werkplaats. Gewoon in Haaksbergen. Aangezien onze interieurbouwers van de juiste gereedschappen zijn voorzien, is er voor interieurbouw in Hengelo perfect maatwerk mogelijk. Wij leveren topkwaliteit. Geheel in jouw stijl.

Onze interieurbouwer inschakelen? Indien gewenst helpen wij je ook met een gedegen interieuradvies en de styling van je interieur.

Maatwerk 8
Maatwerk 13

Meer dan dertig jaar ervaring

Het kan belangrijk voor je zijn, dat een meubelmaker over een schat aan ervaring beschikt. Vooral als het gaat om interieurbouw: met de materialen, toepassingen en afwerkingen weet onze interieurbouwer wel raad.

Maatwerk 14

Houtsoorten

Op vragen als ‘Welke houtsoort is geschikt voor mijn interieur?’, weet hij uiteraard wel een antwoord. Ook als het om het afwerken van het interieur gaat: wij helpen je van A tot Z.

Maatwerk 12

Maatwerk interieurbouw

Wij zijn van mening dat je montage en afwerking in één adem met maatwerk kunt noemen. Bij ons is het eindresultaat echt áf.

Ontdek jouw droominterieur

Voor interieurbouw nabij Hengelo kun je terecht bij het HUIS van INTERIEUR. Ontdek jouw droominterieur tijdens een bezoek aan onze showroom in Haaksbergen. Wij zijn gevestigd aan de Textielstraat 15. Onze showroom is voorzien van zo’n twaalf sfeerkamers. Welke stijlen, kleuren en materialen passen bij jou? Kom gerust kijken! Onze actuele openingstijden kun je hier vinden.

Contact

Contactformulier : Maatwerk

Interieur maatwerk 6

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.