Interieurstylist Hengelo: Creatief & Vernieuwend

Ben je op zoek naar een creatieve interieurstylist in Hengelo? Iemand waar je de make-over van je interieur wel aan kunt toevertrouwen? Gelukkig hoef je niet meer verder te zoeken, want daar weten onze interieurvormgevers van het HUIS van INTERIEUR wel raad mee. Wij helpen je niet alleen aan een nieuw behang, maar voorzien je – indien gewenst – graag van een geheel nieuw interieur.

Bezoek je onze showroom, dan doe je een hoop nieuwe ideeën op. Welke stijl geeft jou echt het thuisgevoel? Wanneer je dit weet, bepaal jij welke richting het opgaat. Vervolgens gaan onze interieurstylisten aan de slag met een geweldig ontwerp in 3D. Het totaalplaatje dat je in je hoofd hebt, komt helemaal tot leven. We maken het tastbaar en inzichtelijk.

Onze interieur-vormgevers brengen je op té gekke ideeën

Johan Bos
Contact opnemen
Strakke witte hoogglans keuken in Hengelo 3

Héél veel in HUIS…

Breng je een bezoek aan onze showroom, dan kan je eens goed inspiratie opdoen. Onze ruime showroom bevat zo’n twaalf sfeerkamers, waar we elke sfeerkamer van verschillende stijlen, kleuren en materialen hebben voorzien. Er hangt een gemoedelijke sfeer, wij geven je de ruimte om eens rustig rond te kijken. Ga gerust eens ergens zitten om de sfeer echt te voelen.

Heb je een ervaren interieurstylist nodig of kunnen wij jou helpen met interieurbouw of een professioneel interieuradvies? Wij helpen je graag!

Interieur 14
Interieur 11

Jouw droominterieur

Is dit jouw droominterieur? Ben je er klaar voor, dan helpt onze interieurstylist nabij Hengelo je graag verder.

Interieur 13

Showroom in Haaksbergen

Het HUIS van INTERIEUR is gevestigd in Haaksbergen aan de Textielstraat 15, aan de ‘goede’ kant van het dorp, op bedrijventerrein Stepelo.

Interieur 12

Actuele openingstijden

Je kunt rekenen op een creatief, vernieuwend en eerlijk advies. Bekijk de actuele openingstijden van onze showroom op deze pagina.

Contact opnemen

Contactformulier : Interieur

Interieur 2

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.