Interieuradvies in Enschede en omgeving

Wens je een creatief en eigentijds interieuradvies in Enschede of in de omgeving van deze textielstad? Uiteraard ben je bij het HUIS van INTERIEUR aan het juiste adres. Wij gaan samen aan de slag met jouw interieur. Wie zijn wij? Wij zijn Johan Bos, Marco Loman en Erik Noordink. Wanneer we samen aan de slag gaan met een interieur, ontstaan er de creatiefste ideeën. Onze krachten zijn gebundeld in het HUIS van INTERIEUR. Met passie voor ons vak, onze creatieve inslag en de kwaliteit van ons werk, kunnen wij out-of-the-box denken. 

Buiten de vaste kaders komen wij tot een interieuradvies of verbouwadvies voor jouw keuken, de gehele woning of kantoor. Niet alleen het interieur kunnen wij voor je onder handen nemen; je kunt bij het HUIS van INTERIEUR terecht voor keukens, raambekleding, vloeren en maatwerk meubels van hout. Tevens bestaat ons team uit jonge interieurvormgevers, zodat wij ook jouw interieur van het wow-effect kunnen voorzien.

Onze interieur-vormgevers brengen je op té gekke ideeën

Johan Bos
Contact opnemen
Strakke witte hoogglans keuken in Hengelo 3

Bezoek onze showroom

Ben je benieuwd naar onze sfeerkamers? Kom langs in onze showroom voor een creatief interieuradvies nabij Enschede. Wij nemen de tijd voor je, maar je kunt gerust ook even zelf rondkijken. Gemiddeld beschikken wij over zo’n twaalf sfeerkamers, zodat je jouw interieur en stijl kunt ontdekken. Elke sfeerkamer is geheel ingericht met accessoires. Alles erop en eraan.

Welke sfeerkamer geeft jou echt een thuisgevoel? Ontdek het bij het HUIS van INTERIEUR te Haaksbergen. Wij zijn gevestigd aan de Textielstraat 15, aan de ‘goede’ kant wanneer je vanuit Enschede komt aanrijden.

Onze interieurvormgevers helpen jou met interieuradvies, interieurstyling en interieurbouw

Interieur 14
Interieur 11

Talentvol en ervaren

Wij gaan voor het perfecte plaatje. Onze interieurontwerpers zijn gedreven en ervaren. Of het nu gaat om een mooi interieur, een wandkast op maat of een maatwerk dressoir: wij maken het voor je af. 

Interieur 13

Stijl- en kleuradvies

Ben je benieuwd welke kleuren je met elkaar kunt gebruiken? Of hoe dit in het nieuwe interieur staat? De vakvrouw van het HUIS van INTERIEUR helpt je graag aan een vernieuwend voorstel.

Interieur 12

Royale stalencollectie

Weet je niet wat je zoekt, dan vind je het waarschijnlijk wel tussen onze brede collectie voorbeeldstalen. Niet alles zou naar jouw voorkeur zijn, maar er zit vast iets tussen!

Contact opnemen

Contactformulier : Interieur

Interieur 2

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.