Interieurbouw Enschede: creatief maatwerk

Kies je voor het HUIS van INTERIEUR als jouw interieurbouwer in Enschede? Dan voel jij je écht thuis. Van ontwerp tot vormgeving en inrichting: als interieurspecialist realiseren wij jouw droominterieur. Geen huis is gelijk en elke klant is uniek, waardoor wij maatwerk leveren. De bestaande stijl van de woning, bijvoorbeeld van een twee-onder-eenkapper of een monumentale hoeve, is anders dan bij een strak-moderne uitstraling.

Wij zorgen voor een uniek, maatwerk interieur, dat naadloos aansluit op de bestaande stijl van de woning. Wil je liever een geheel nieuwe stijl of een complete make-over? Ook dan kan je bij het HUIS van INTERIEUR voor maatwerk interieurbouw in Enschede terecht. Aan de hand van jouw wensen kiezen we samen de vormgeving, kleuren en materialen. Wanneer is het klaar?

Interieuroplossingen op maat, da’s puur ambachtswerk

Erik Noordink
Contact opnemen
Keuken met lades

Welke afwerking kies jij?

Ook op het gebied van de afwerking is er veel mogelijk. Een houten meubel kan je als afwerking voorzien van beits, lak of diverse andere afwerkingen. Wellicht heb je al een idee of een wens, maar mocht je het niet precies weten, dan weet onze meubelmaker raad.

Van idee tot ontwerp, van realisatie tot afwerking: bij het HUIS van INTERIEUR is jouw maatwerkproject in vertrouwde handen. Wij houden van korte lijnen en vlot schakelen.

Het HUIS van INTERIEUR helpt je op het gebied van interieurbouw, maar onze interieurstylisten helpen je ook graag met interieurstyling of interieuradvies.

Maatwerk 8
Maatwerk 13

Bezoek onze showroom

Ben je benieuwd wat wij op het gebied van interieurbouw in Enschede voor jou kunnen betekenen? Breng een bezoek aan onze showroom, waar je inspiratie opdoet in onze sfeervol ingerichte sfeerkamers.

Maatwerk 14

Bedrijventerrein Stepelo

Uiteraard is er veel te ontdekken en sfeer te proeven. Je kunt onze showroom vinden aan de Textielstraat 15 te Haaksbergen op bedrijventerrein Stepelo.

Maatwerk 12

Actuele openingstijden

Vanuit Haaksbergen voorzien wij heel Twente en een groot deel van de Achterhoek van onze mooie maatwerk interieurs. Onze actuele openingstijden kun je hier vinden.

Contact

Contactformulier : Maatwerk

Interieur maatwerk 6

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.