Meubelmaker Enschede: creatief maatwerk

Als meubelmaker in Enschede en omstreken leveren wij maatwerk. Geen enkel huis is hetzelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen smaak. Van een twee-onder-eenkapper tot een monumentaal pand: wij weten er wel raad mee. Het maken van meubels en het inrichten van je interieur is ambachtelijk werk. Of je nu kiest voor chic, Scandinavisch of industrieel en strak: wij stemmen de uitstraling van je interieur geheel af op jouw wensen of op de bestaande stijl in de woning.

Interieuroplossingen op maat, da’s puur ambachtswerk

Erik Noordink
Contact opnemen
Keuken met lades

Oog voor detail

Vanuit Haaksbergen voorzien wij liefhebbers van ambachtelijk werk van de mooiste interieuroplossingen. Onze meubelmaker nabij Enschede is voorzien van het beste gereedschap. De lat ligt hoog, waarbij elk meubel tot in detail wordt vormgegeven en vervaardigd. Met de hand natuurlijk, helemaal in jouw eigen stijl.

Het HUIS van INTERIEUR helpt je aan prachtige maatwerk meubels. Ook staan wij voor je klaar als je onze hulp nodig hebt voor interieurstyling of een gedegen interieuradvies.

Maatwerk 8
Maatwerk 13

Meer dan 30 jaar ervaring

Onze interieurbouwer is opgeleid tot meubelmaker, ambachtelijk welteverstaan, net als zijn vader. Met meer dan 30 jaar ervaring draait hij zijn hand niet meer om voor een bijzondere interieuroplossing.

Maatwerk 14

Afwerking

Zo hoef je onze meubelmaker niets te vertellen over nieuwe toepassingen, materialen of afwerkingen, want hij is op de hoogte van de nieuwste interieurtrends. Daarom kies je voor het HUIS van INTERIEUR. Twijfel je bijvoorbeeld over de afwerking van een meubel, dan helpt onze meubelmaker nabij Enschede je op weg.

Maatwerk 12

Showroom bezoeken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur? Kom langs in onze showroom. Het HUIS van INTERIEUR is gevestigd in Haaksbergen aan de Textielstraat 15. Bekijk onze contactpagina voor de actuele openingstijden.

Contact

Contactformulier : Maatwerk

Interieur maatwerk 6

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.